25 Mart 2009 Çarşamba

Tüylü Saç Aksesuarları


Dün akşam Didem den mail gelmiş saç aksesuarlarıyla ilgili.Bende bugün saç aksesuarlarıyla ilgili konu hazırlamak istedim.Bilgidiğiniz gibi saç aksesuarları bu dönem çok moda.Gossip Girl'ün gossip girl'ün saç aksesuarlarına yaptığı katkıyı kimse görmemezlikten gelemez galiba.Burdan Blair'e teşekkür ediyorum:)
Taşlı,tüylü minik kıstırmalı tokalar,minik tarakların üstüne bezenmiş şık boncuklar veya fiyonklu,tüylü taçlar saçlarımızı hem canlı hem hava katan aksesuarlar.Bol seçenekleri bulabileceğiniz takıcıların yanında kendi emeğiyle yapıp satanlarda var ki ben onları daha çok beğeniyorum.







Didem Aras bu takıları yapan kişi.Boncuklu tüylü takılar ve gösterişli taçları Didemde bulabilirsiniz.Aynı zamanda kişiye özelde çalışma yapıyormuş.Daha detaylı görmek istiyorum derseniz TıkTık



4 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

Selammm, işin içinde GG olunca bu muhteşem yazına ilk yorumu ben yapmak istedim:) Bu arada Didem Aras'ın tasarımlarını ben de çok beğeniyorum.
Teşk:)

nergisce dedi ki...

harikalar:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Çok şirin bu akseusarlar ama ben çok da kocaman olanları pek sevmşyorum. Alt resimlerdeki gibi. Daha orta boydakiler tercihim :)

Adsız dedi ki...

miriii miriii ben irem ablan şok şok oldum seni görünceee amanın ben eskı blogculardanım
senii sıkı takibe alıyorumm

okuyucular jokimoda yazarıı gercektennn acayıpp zevklı cıtıpıtı guzelmı guzell tarzmı tarz bu ısın pırııı
mucuksss jokii

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´