3 Mart 2009 Salı

Uygulanmalı!

LV classic modelinden vazgeçip ünlülerinde yeni gözdesi olan modelleri bakmayı ihmal etmeyin



Yazın siyah -gri elbiselerden vazgeçip bronzluğunuzla belirginleşen teninize canlı renklerde elbiseler tercih edin.Bu senenin modası fuşyaya bakın bakalım nasıl duracaksınız?

Eskiyen jeanlerinizi atmayın.Yırtık pantolon yapın.
Yazın sahilde dolaşırken emin olun yeni trendi belirlemiş olacaksınız!



Gösterişli takılar takmaktan çekinmeyin.Bilekleriniz ince olsa bile abartmamak şartıyla büyük modellerin yanında küçük inceleri takarak çok hoş gözükebilir ve giysinizi canlandırabilirsiniz.

Elbiselerinizi, gömleklerinizi sade giymekten kaçının.Biliyorum ilk taktığınız da hiç rahat edemicek hatta çıkartıcaksınız.Ama göğüsünüzün altındaki bir kemer sizi oldukça modern göstericektir.Hem her zaman giydiğiniz gömleğe yeni bir bakış açısı sağlayacaksınız.Pantolonlardan kemerlerinizi kurtartıp giysilerinizin üzerinde uygulayın.İnanın çok hoş durucaksınız.

Ne kadar farklı oje trend olursa olsun.Kadını kırmızıdan daha öte seksi gösteren başka bir renk yoktur.Kırmızı ojenin iddasını her zaman yaşayın!


Koldaki çantalardan özellikle yazın kurtulun!Minik bir çanta parlatıcınızı,göz kaleminizi sığdırmaya yeter.Özel bri yere gidicekseniz parlak renkte deri veya zebra,leopar desenli alabilirsiniz.

Ses çıkarta çıkarta yürümek ve sanki etrafınızdaki herkesin size baktığını düşünebilirsiniz topuklu ayakkabılarla.Oldukça feminen bir modeli skinny bir pantolonla giyin.İşte o zaman bütün bakışlar sizin üzerinizde olucak.



Son olarak Kadın olmanın ayrıcalığını her daim yansıtın.
Kendinize güvenin ve hep ben güzelim diyin!
Unutmayın kendine güvenmek kadar insanı çekici gösteren başka birşey yoktur.

6 modacı yorumda bulunmuş:

*STYLEBOOM* dedi ki...

sevgili jojik, ozellikle resimli ornegini de verdigin uzere kalin ya ustuste kemerler ve subtle stilettolar bu yaz coooook moda!artik havalar isinsin!

Pilli-Cadi dedi ki...

mor elbise cok tatliiiiii

alis dedi ki...

Bütün parçalar çoook güzel, şimdi tek eksiğimiz ılık hava. Şu bel kemerlerini çok beğensem de hiç rahat edemediğim için takamıyorum, taksam da o kemerle oturamıyorum :/

çilekli süt dedi ki...

ayakkabı tam benlikmiş

Fashioncholic Girl dedi ki...

gerçekten çok güzel tanımlar bunlar // mesela o LV çantalara bayılıyorum ama her zaman söylediğim şey de "asıl önemli olan güzel olmak değil , güzelim diyebilmektir" ;)

Jojee dedi ki...

styleboom;bencede artık ısınsın!:)

pillicadı;beğendiğin için çok sevindim:)

alis;bugün hava çok güzeldi bende attım kendimi dışarı

fashioncholic girl;lv çok güzel ya cidden sözün müthişmiş:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´