28 Aralık 2009 Pazartesi

Sex And The City 2!



Tahmin etmenize gerek yok ben bir Sex and the City fanıyım.Hemde tutkuyla bağlı olanlarından.
Dizi sezonlarını tekrardan yeniden izleyenlerdenim.Ve internetim olmadığı anlarda ya da film izlemek istediğimde Sex and the city filmini tekrardan belki 30. kez olmuşssa bile bıkmadan izleyen cinslerden.
Hangisini daha çok seviyorsun derseniz?Hepsini derim.Çünkü her küçük ayrıntı da kendi içimdeki Carrie'yi,Samantha'yı,Miranda'yı ve Charlotte'u buluyorum.

Sex and the city 2 yolda.Merakla bekliyorum hatta fragmanını izlerken çocuk gibi zıplıyorum.;)Bazıları beni kaçık olarak düşündüğünden bile eminim şuanda.Yok yok bayanlar sadece bir dizi içindeki karakterleri sanki arkadaşım gibi hissediyorum.Aynı sizi tanımasamda orda olduğunuzu bilerek hissettiğim gibi.

Şimdi youtube fragmanlarını izleyemeyen için fragman geliyor.İyi seyirler
.

7 modacı yorumda bulunmuş:

Unknown dedi ki...

Arıza geçti ve yenıden aramızdasın! Cex and the city bir tutku ama ben sadece kıyafetlerıne bakıyorum:)

Jojee dedi ki...

moda(e)rator:evet arıza bitti:)bu konuda çok mutluyum ama mail adresime gelen bütün mailleri okunmuş tıklayacağıma gereksize tıklyıp sildim.Şİmdi mail gelse bile görnmüyor ne yapacağım bilmiyorum:(

Unknown dedi ki...

gereksiz kutuna girmeyi denedin mi
dur bır dene me maili atıyorum sana bakalım ona bir

aysegul in ny dedi ki...

sex and the cıty setını gordgum an hayatımda yasamadıgım tıtreme krızıne gırdıgımı solemısmıydım:)))dunyanın en sacma tepkılerı bu kadınlar ıcın verılıyor onun ıcın kotu hıssetme kendını:))

Jojee dedi ki...

moda(e)ratr:bekliyorum tatlım..

ayşegül in ny:bıkmadan usanmadan izliyorum.Hele giysilere nasıl bakacağımı şaşırıyorum.Bazen diyorum carrie gelecek galiba kapıdan.Buarada setini mi gördünnn;)bende olsam kesin titreme krizine girerdim:))

D. ACAR dedi ki...

tekrardan hosgeldiin! ve yasasın sex and the cityy! :))

aysegul in ny dedi ki...

blogta yayınlamıstım canım cok verımlı goruntuler olmasa da hatta sarah jessıca onumden gectıgı halde sdce elı ve yuzunun yarısını yakalamıs olsamda bınebze tatmın eder heralde bı goz at ıstersen:)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´