8 Aralık 2009 Salı

Taytlarla Kombinler


Taytları nasıl kombinleyebilirim diye bir mail aldım.
Taytlar hem spor hem şık hemde normal günler için ideal.Bunları resimlerle destekleyerek göstermek istedim.
Birçoğunuz taytlı kombinler yapıyorsunuzdur.Siyah taytların yanında animal printli olanlar da müthiş duruyor.Bunlar daha günlük olmasa da özel günler ve şık görünmek istediğiniz zaman sizin kurtarıcınız.Kış aylarında üstüne geçireceğiniz salaş bir kazakla kombine edilmiş zebra veya leopar desenli bu taytlar sizi salaş görünümünüzden rahatlıkla kurtarabilir.
Bu kombinleri yaparken dizüstü botları değilde ankle botları tercih ederseniz daha hoş duracaktır.Topuklu ayakkabıyla kombinlemek isteyenler şık bir toplantı ve buluşma için ise ideal.

Yılbaşında ne giyeceğinizi düşünüyorsanız deri ve pullu taytlar sizin için alternatif olabilir.Deri taytınızla payetli ceketinizi giydiğinizde tam bir yılbaşı ve özel gün kızı olabilirsiniz.Hem şık hemde sezonun en trend giysilerinizi üstünüzde toplamış olacaksınız.

Günlük giyimde tercih olarak taytı kullanıyorsanız ikinci kombin tam sizin için.
Kürk modasının zirve yaptığı şu anlardan basit bir tshirt,deri veya mat tayt ve kürk sizin için hem hoş hemde rahat bir kombin.Bu giysinizi diz üstü modelinde topuksuz çizmelerle tamamlayabilirsiniz.Bunun için size vereceğim adres İnci olacak.Normalde 139 tl olan dizüstü binici çizmelerini orda 99tlye bulabilirsiniz.

Üniversite öğrencisiyseniz yapacağınız en kolay ve hoş tayt kombini motorcu ceketiyle olandır.Trend motorcu ceketi, basit bir tshirt,tayt ve bot tercih edebilisiniz.Basit tshirtünüzü uzun zincirli kolyelerle tamamlayarak basit görünümünden kurtarmış olursunuz.

Sevgili gizem umarım taytla kombinleri beğenirsin.Yakında bir taytlarla nasıl kombinleyebiliriz postum daha olacak.Uzun olduğundan iki parçaya bölmek zorunda kaldım.Aynı zamanda blazer ceketle kombin nasıl yapabilirim konusu ilerki günlerde Jojikmodada olacak.Hepinize iyi haftalar!
pic.netaporter

5 modacı yorumda bulunmuş:

Unknown dedi ki...

ayaktan geçmeli bantlı taytlarda cıktı cocuklugumun görselleri
Post çok başarılı olmuş!

gizem dedi ki...

hepsi harikaaaa özellikle son 3üne bayıldım çok faydası oldu teşekkürler=) =)

INSTYLE FEMİNİN dedi ki...

çok güzeller ve çok moda bu sene.Fakat düzgün bir fizikte elbette daha güzel gözüküyor.

chfashiontrend dedi ki...

ayaktan geçmeli bantlı taytlar yeniden moda ,çocukluğumuzda ne çok giymiştik:)

elfeyp dedi ki...

Kilolar gittiğine göre ben de giyebilirim artık :))

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´