14 Temmuz 2009 Salı

Desa da %50 İndirim Sizi Çağırıyor


Desa da %50 indirim başlamış bulunmakta.Bu yaz Desa'nın güzellikleriyle buluşmak istiyorum diyenler için kaçmayacak fırsat.Çok hoş giysi,çanta ve ayakkabı seçeneklerini %50 indirimle sahip olabilirsiniz.Resimler beni cezbetti diyebilirim.


Ünlü tasarımcı Fred Tutino imzalı koleksiyonda, ipek, saten ve keten kumaşlar dikkat çekerken; uçuşan bluzlar, çiçek desenli kumaşlar, romantik çan etekler, streç koton satenler, şifon elbiseler, bermuda ve kapriler rahatlıkla şıklığı yan yana getiriyor.

6 modacı yorumda bulunmuş:

mughetto dedi ki...

Jojee ' cim;
Extra Turkcell'lilere %20 daha indirim uygulanıyor,aklında olsun.Birde indirim başlayalı bir süre oldu,modeller ve numaralar hızla tükenmekte,ailemiz ayakkabı koleksiyonuna 1 adet Desa ayakkabı eklendi çünkü,ordan biliyorum. :))

Jojee dedi ki...

mughetto;canım benim anca haberim oldu çok geç kalmışım desene:)artık gemiden ne koparırsak kardır:)

Fashioncholic Girl dedi ki...

ben çooook hoş pembe deri bi ceket görmüştüm bağdat cad. desa'da "tam bana göre çok tatlı" fln dedim de ankarada hiç görmedim =(( off o zaman indirim yoktu ki // umarım bulurum :)

Stilcatcher dedi ki...

Ayakkabılarını çok beğeniyorum.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

anaaaaam demek istiyorum burhanvari bir şekilde. ama desa indirim yapmayıp benim dönmemi bekleyecekti :( Allah'ım o beğendiğim deri ceketin numarası bitmemiş olsun lütfen lütfen lütfen :)

Jaensue dedi ki...

Fotograflar ilham verici cezbedici bayildim...

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´