25 Temmuz 2009 Cumartesi

Mankenler Ve Şortlar!


Kot şortlar ünlülerin ve bizim favorilerimiz olduğu kadar runway'ın stil sahibi mankenlerininde seçimi.Yaz aylarının bunaltıcılığından kurtarıp rahat etmemizi sağlıyor.Aynı zamanda kışın çoraplarla kombine edip botlarla inanılmaz güzel duruyor.

Siz de bu yazlık şortları eskiyen pantolonlarınızı kesip yapabilirsiniz{benim gibi} ya da mağazalardan satın alabilirsiniz.Kışın Berskha da gördüğüm o müthiş kot şortları çok minik bulup sevgilimin aldırmadığına ve benim de almadığıma inanamıyorum.Fiyatı mı?:( 14 tlydi.

Not:Jessica Stam'ı çok beğenirdim.Resimdeki hali çok sağlıksız gözüküyor!

6 modacı yorumda bulunmuş:

Blood.Roses. dedi ki...

hepsi çok güzel yaa :) ama kate moss'unki daha bi hoşuma gitti değişik şirin bişey :) bu arada bershka'da tekrar indirim var ;) bende eski sevgilim kızıyo diye almamıştım ama en kısa zamanda gidicemm :))

,, dedi ki...

hahah sendemi bershka magdurusun benim gibiiii:)
bende bitek kendimi sanıp bide dinledim diye nası kızıyodum kendime,demek tek diilmişim:)e bu konuda sevgililerede hak vermekmi gerek o zaman? :)

caramel macchiato dedi ki...

en kısa sürede eski bir kotumu kesicem, kesin kararlıyım!

ozerella dedi ki...

Ya bende bi kotumu kesmek istiyorum ama en son ortaokulda sort yapıyorum diye iki kotumu ziyan etmiştim cesaret edemiyorum artık o yüzden.
Ama kot şort gibisi yok harika duruyorlar:)

Jojee dedi ki...

BloodRoses;ahaha benim gbisin valla sinir oldum kendime biliyor musun şimdi diyorum ya salak kız niye almadın yani:)İndirim var ama ben istanbulda değilim Ç.kalede tatildeyim:)Ah ah alda giy benim içinde:)

Fashion with ecem;Yok yok vermeyelim sonra Levi's pantolonumu minicik şort yaptım:)

CM;kes tabi tatlım valla çok hoş duruyor.

Ozeralla;canım kes ama biraz da pay bırak çünkü giydiğinde baya kısa gelebiliyor bende öyle oldu.Sonra pay bırakmıştım onu açtım öyle giyiyrum:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

eh bu bacakları da mini şortlarla taçlandırmayıp napmalı!

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´