10 Temmuz 2009 Cuma

Modacıların Gözdesi:Baskılı Tshirt Modelleri


Modanın gözdesi tshirtlerde hayvan baskısı,mesaj içeren tshirtler.Benimse baskılı tshirte yakıştırdığım renk beyaz.Hem baskı güzel duruyor hem de yazın sıcağında boğulmuyoruz rengiyle.Böyle t-shirtleri illa mağazalarda bakmak istiyorum diyorsanız sizin tercihiniz.Ama güzel t-shirtleri pazarlar da da bulabilirsiniz.Ben yaza girerken topshop kaplan baskılı tshirt edinmiştim:)
Cicili bicili motiflerle şirin kız imajı çizerken,kaplan ve asimetrik kesimlere sahip modellerle de vamp bir görüntü çizebilirsiniz.Ben seçtiğim modellere bayıldım.Genel olarak markalar forever21 ,h&m ve topshop...Siz de yaz aylarında beyaz baskılı tshirt giymeyi seviyor musunuz?Bu modayı en çok yansıtan ise Rihanna..

7 modacı yorumda bulunmuş:

ebvatathemua dedi ki...

Baskılı tshirtler benim de vazgeçilmezim,beyaz olsun siyah olsun seve seve giyiyorum.Hatta bir ara düz beyaz tişört alıp kabartma boyalarla desen verirdim,gene başlasam aslında iyi olacak:)

tatlisubaligi dedi ki...

yazlık tshirtlerimin neredeyse yarısı beyaz baskılı modellerden olusuyor.. yaza en uygun renk bence beyaz... bu tarz tshirtleri ben magaza yerine outletlerden ya da yerel pasajlardan falan edinmeyi tercih ediyorum..

zui dedi ki...

ben oldum olası bayılırm baskılı tshirtlere özellikle beyaz olacak

sinem dedi ki...

çok güzel görünüyorlar.Seçimler harika olmuş.Çok zevklisin gerçekten.En yakın zamanda bende edinmeliyim:))

LâLz FaShioN dedi ki...

jojecim seçimlerine bayıldım! :) bende özellikle beyaz üzerine baskılı olanları tercih ediyorum her renkle oluyorlar ;)

Unknown dedi ki...

O ojeli askılıyı nerden bulcam ben şimdi :(

Fashioncholic Girl dedi ki...

evet ben de çok seviyorum onları // bi de net-a-porter.da buddhist punk.ın tişörtleri var galiba burda naked.de satılıyo // onlar da çok hoş :D

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´