17 Temmuz 2009 Cuma

Şortlarla Yapabileceğiniz Örnek Kombinler

Rebel Chic cutie

Yazın şortun rahatlığına ve şıklığına bayılıyorum.Jeanleri giymek eziyet oluyor bunaltıcı sıcaklarda.En iyi alternatifler ise bol elbiseler ve şortlar oluyor.İster babetlerle cici olabilit isterseniz topuklularla gayet şık ve kadınsı ama rahat olmak istiyorum diyorsanız gladyatör sandaletlerinizle müthiş olabilirsiniz.

Untitled Untitled




Sea Colorssmile :)

Yoğun günşeli günlerde 10:00-16:00 arasında dışarı çıkmamaya çalışın.Güneş kreminizle korunmayı ve güneş gözlüklerinizi takmayı unutmayın.Ve bu sıcak günlerde olabildikçe açık renkte giysiler tercih edin.Beyaz bir thsirt,şort ve sandaletle hem rahat hem de hoş gözükebilirsiniz.





casualfloral summer

Aksesuar olarak bileklik,uzun zincirlerden kolyeler ve hasır şapka seçebilirsiniz.Kombinlerinizle eğlenin ve her zaman kendinize güveninizi belli edin.





sunny weekendBe fearful of mediocrity. [June 15, 2009]

4 modacı yorumda bulunmuş:

LâLz FaShioN dedi ki...

jeanler bu sıcakta gerçektende inanılmaz yapışıyor üstüme ben bo kombinlerden sandaletle olan herpsini tercih ediyorum :)))

Shopaholic dedi ki...

Şu kombinler arasında tek 1 tane bile beğenmediğim olmadı.. Hatta içimden şu geçti; hepsini bana verseler, ben de bir gün birini öbür gün diğerini şeklinde giyseem dursam.. Ne güzel olurdu :) Polyvore bazen bünyeye zararlı olabiliyor :D

Adsız dedi ki...

şu yeşilli mavili olan... bambaşka... kimse göz koymasın, o benimmmmm :)

Aicha! dedi ki...

Çok güzel sandaletler var ya !

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´