9 Temmuz 2009 Perşembe

Yolculuk Ve Dalgalı Saç Modeli


Yolculuk temalı olan bu çekimlerde kızın dalgalı saçlarına,aralarındaki sarı tonlarla canlandırmaya bayıldım.Saçlarımı bir kez bile olsa sarı denemeyi düşünüyorum.Artık koyarım buraya da bana gülersiniz:)
Yolculuk demişken bir ay sonra Almanya'ya dil kursuna gidiyorum.İnanın aklımdan çıkmıştı.Hiç heyecanlı değilim nedense.Ordaki yaşamımdan bol bol resimlerle buluşcaksınız.Ben öğrenirken sizde benimle olup OsnaBrück kentini göreceksiniz.H&M li bol bol fotolarımı koyarım artık:)

12 modacı yorumda bulunmuş:

mughetto dedi ki...

Saç modeli gerçekten çok doğal gözüküyor.
Almanya ülkesi nedense bana sıkıcı geliyor (hiç gitmesem de),senin blogun ve tecrübelerin sayesinde belki fikrim değişir.
Ama H&M kısmı gerçekten heyecan verici..:)))

tatlisubaligi dedi ki...

saclardaki ışıltıyı bende cok sevdim.. ayrıca bilekliklerde cok hosuma gitti... almanyada simdiden iyi eglenceler :))

Adsız dedi ki...

saçlarına bende bayıldım ama bianda coştum kuaförüme gösterecektim yapabilir mi diye keşke daha net olsaymış :(

Adsız dedi ki...

Jojeem benimde var kafamda öle fikirler ama ne zaman gerçekleşir bilmiyorum yada gerçekleşirmi? saçımda boya görürmüyüz? :)

Almanya içinde sevindim belki sen almanyadayken birileri gelebilir :) 1 haftalığına ama kesin değil :) nişanlının tüm kuzenler orada gitsekmi diyoruz bizde :)

Jojee dedi ki...

mughetto;cidden bende senin gibiiyim almanyaya soğuk memleket ya ondan:Smis gibi denizi bırakıp oraya gideceğim diye içim içimi yiyor:)ama koyucam resimlerimi eminim eğleniriz.

tatlısubalığı;sağol canım eminim hepimiz eğleneceğiz:)

mor büyü;yapar aslında canım sadece uçlarına doğru aralara sarıları atıcak ama önler daha yoğun düz ve dalgalı modelde de süper durur.

siu;bekliyorummm:)valla şimdiden diyorum mailimi biliosun telimi de veririm:)saç konusuna gelirsek diyorum diyorum bişey yapamıyorum:(

tuba dedi ki...

laetitia caste :) çok güzel bir kadın.

*kelebekana*-* dedi ki...

ah canım bu kız tıpkı bana benziyor ...;))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

köşedeki gözlüklü fotosu süper...saçları da öyle..:)

B dedi ki...

Ben de saçımda öyle doğal sarılar olsun diye tatili bekliyorum. Sonra ben de yurtdışına gittiğim için 1 sene kuaför yüzü göremeyecekler zaten. Almanya'da iyi eğlenceler diliyorum,viel Spaß!;:))) Off h&m diyince yüzümdeki gülümseme. 43 gün sonra büyük aşkıma kavuşuyorum. Vitrini öpücem yaa :)

Bursada Moda dedi ki...

Saçlarımı bonus yaptığım için pişman mı olmalıyım acaba. Gerçekten çok güzel görünüyor. Bende maşayla böyle yapabiliyordum saçlarımııı :(

modaninprensesi dedi ki...

Ooo H&M'in stokları tükenicek demek =) Umarım güzel bir deneyim olur senin için, bu arada saç modelide çok hoş.

Sansasyonella dedi ki...

latetia castanın üzerindeki kot şort ve tişört bu seneki modaya ne kadar da uyuyor bence en cool örneklerinden biri

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´