22 Eylül 2010 Çarşamba

Twist Kızları Kış 2011



Twist'in 2010-2011 kış koleksiyonu'na bayılmamak elde değil.Hem lookbooktaki modellerin oluşturduğu canlılık hem koleksiyondaki beni benden alan parçalarla Twist'e vuruldum.
6 farklı temayla kışa hazırlanan Twist bizleri Chanel,Amerikan sporu,rock'n chic,geek,camping ve mono kucaklıyor.

Ve koleksiyonları için şöyle söylüyor:
Armalı ceketler , trikolar ile sportif görünüşünüzü korurken Chanel tarzı minik ceketler,skinny oantolon ve dantelin etkisiyle seksi, kürk ,deri ceketler ve taşlarla süslenmiş yelekler içinde trendy ve cool görünüşünüze bayılacaksınız!

Lookbook'unu incelediğinizde siz de benim gibi çoraplarına kadar almalıyım diye tekrarlıyorsunuz en yakın Twist'e kendinizi atmanızın zamanı gelmiş demektir.
Tuvit ceketler,skinny pantolonlar,balmain etkisi ceketler,dantelli ve fırfırlı romantik üstler,asimetrik fırfırlı eteklerle listemi hazırladım bile.
Ücretleri konusunda fikir edinmek isterseniz 99tl-299tl ye güzelliklere sahip olabilirsiniz.Daha fazla kurcalamak için resimlerden sonra
Twist'e bakmayı unutmayın!






6 modacı yorumda bulunmuş:

Onur Çiçek dedi ki...

çook hoşş gerckdndee

Stil Direktoru dedi ki...

Bu sezon enfes zaten aşkım bu arada yorum alanını pop up sayfa yaparsan daha çok yorum yazarız böyle geri dön diğer yazıyı oku zor oluyor bilesin bebeğim :) Abla sözü dinle :)) mucx

Maria Evans dedi ki...

Woooowwww.
I love this kind of photo-productions!!! so cool!

ME,

PS: Hope to see u in my blog! =)

meltist dedi ki...

harika...

Adsız dedi ki...

Twist'in şu anda kendi markası Berr-In ile gündemde olan ünlü tasarımcı Berrin Eser tarafından kurulduğunu biliyor muydunuz?

http://www.berr-in.com/archive/news3.htm

Adsız dedi ki...

Twist'in şu anda kendi markası Berr-In ile gündemde olan ünlü tasarımcı Berrin Eser tarafından kurulduğunu biliyor muydunuz?

http://www.berr-in.com/archive/news3.htm

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´