15 Eylül 2010 Çarşamba

Yarın Akşam Kimseye Söz Vermeyin?

ImageHost.org

Çünkü yarın akşam Fashion's Night Out gecesi.İstanbuldaysan sana heyyy şanslı demek istiyorum.
FNO amacı ekonomik krizin etkisini azaltarak moda ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla yapılıyor.
Fashion's Night Out etkinliğinin 16 Eylül 2010 gecesi{yarın gece} Nişantaşı'nda Valikonağı Caddesi'nden Abdi İpekçi ve Teşvikiye Caddesi sonuna kadar, İstinyePark ve Bağdat Caddesi'nde Suadiye – Erenköy arası üç büyük alışveriş noktasındaki mağazaları kapsayacak şekilde yapılacak.
Sizi sayısız marka bekliyor olacak.Hem de müthiş indirimleri ve o geceye özel süprizleriyle.


ImageHost.org

Bugün Ne Giydim? bölümü için söz sizde.
16 Eylül gecesi kurulacak olan Bağdat Caddesi'nde iki, Nişantaşı ve İstinye Park'taki birer standın önünde kendi görünümünüzü çekin ve bizimle paylaşın (fno@vogueturkiye.com). FNO tişörtleriyle kendi kombinasyonlarınızı yaratmayı unutmayın. FNO tişörtlerini önceden online olarak Trendyol'dan alabilirsiniz.

ImageHost.org
İstinye Parkta sizi ne bekliyor?
Türkiye’den sonra Londra Fashion Week’de sahne alacak olan The Broken Hearts isimli iki kadından oluşan DJ grubu 16 Eylül gece yarısına kadar İstinyePark Markalar Sokağı’nda canlı performans sergileyecek.

Gecede ayrıca, Burcu Esmersoy, Elif Yalın, Emel Kurhan, Erdem Akan, Melis Alphan, Zeynep Tosun ve The Broken Hearts’ın tasarımlarıyla hazırlanacak cup cake’ler satışa sunularak elde edilen gelirin tamamı Çağdas Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

İstinyePark aktiviteleri arasında en eğlenceli olan ise, yine Markalar Sokağı’nda kurulacak catwalk tüneli olacak. Bu tünelden geçen konukların yürüyüşleri kaydedilerek alana kurulan dev ekranlardan podyumda yürüyormuş hissi verilerek yansıtılacak.

Vogue Fashion’s Night Out için İstinyePark’a gelecek konuklar, eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirme imkanı da bulacak. Fashion Hunt olarak adlandırılan ve içeride ana aktivite alanında kurulacak İstinyePark Hazine Avı standında bulunan karnelerdeki soruları doğru olarak cevaplayan ve cevaplardaki mağazalara giderek karnelerini damgalatan tüm konuklar İstinyePark’tan hediye almaya hak kazanacaklar.

ImageHost.org

Peki bloggerlar nerde?

Gap'ın 16 Eylül Perşembe akşamı, FNO kapsamında, Gap Nişantaşı City’s mağazasında, 19:30 – 21:30 saatleri arasında “En Sevdiğiniz Bloggerlar, Sizleri Gap ile Buluşturuyor” etkinliği içerisinde yer almak istiyorsanız yarın akşamı kaçırmayın!!!

Kimler mi var?
FashionBysiu,Styleboom,AlışverişCini,StilDirektörü,OffNeGiysem,Koray Caner,Deniz Eslek,Nil Ertürk,Ozan Alçın,Let’s Get it Style – d,Moda Cadısı,Stil Catcher,Stilize,Aychulus....ve daha niceleri;)

Not:Evet ben yokum çünkü daha tatilden ve ailemden ayrılamadım.Bir dahakine sizlerle birarada oluruz inşallah;)


1 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

tum blogu okumaya oldukca iyidir

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´