21 Eylül 2010 Salı

Leoparın Hayatımızdaki Yansıması!

Leopar trendinden başınızın döndüğünü biliyorum.Bir çok yerde {dergiler,gazeteler,moda programları ve elbette bloggerlar} sizi kışın öncüsü trendine karşı uyarıyor.
Ufak ufak adımları hissedilen leopar trendinin artık belirgin adımlarını görebilirsiniz.Şallar,çantalar,babetler derken artık dolabımızdaki yerlerinden mutlu olan bayanları hiçe sayamayız.
Ama siz yine de "yok ben uzak durayım" diyenlerdenseniz ufaktan altyapıyı oluşturmaya ben devam edeyim.


Öncelikle hepsi birer şaheser benim gözümde.Louboutionla kadınlaşan Zanotti'yle sertlaşan bayanların mizaçları pembeyle buluşunca ne kadar masum bir hal alıyor.
Evet bana sorsalar ilk olarak pembeyle birleşen şaheseri ve ysl'nin güçlü kadın versiyonu 2.sıranın ilk gözdesini seçerdim.
Asi,sert ve iddalı yapılardan uzak durup feminen adımlarınızı ince topuklu ve görsel olarak çok sivrilmeyen tarzdaki ayakkabılardan yana kullanabilirsiniz.
Babetlerde büyük bir aşama kaydettiğimizi düşünüyorum.Zira benim yazın gördüğüm leopar sever babet topluluğu çoğunluktaydı.



2.kısımda ise çantalardan yana kullanabiliriz oyumuzu.Chanel'in 2.55lik kraliçesinde veya mulberry'nin taçlanmış alexasında leopar trendini yakalayabilirsiniz.
Tabi iddalı modelleri var ayakkabılarda olduğu gibi.Çantalarda leopar taşımayı ben ayakkabılara göre daha cesaret isteyen bir husus olduğunu düşündüğümden eğer yaşınız küçük veya leopar trendine olan bakışınız mesafeli ise minik zincirli çantalardan tercih edebilirsiniz.

Buarada benden söylemesi Twistte nefis bir leopar çanta var.Hem de fiyatı 99 tl!Ben şimdiden onu almayı kafaya koydum bekle beni Twist!!



Belki ilk başa yazmam gereken aksesuarlara yazmamanın nedeni sizin kalbinizi ayakkabılardan çalmaktı itiraf ediyorum;)Bayanların en büyük zaafı olan ayakkabı aşkı,leoparın vahşi tavrını bile sizin kalbinizde masum bir kediye dönüştürebilecek kadar büyük olabileceğini düşündüm.{benim gibi:)}

Leopar trendinde mini mini adımlar atmak isteyenler evet ilk olarak ince leopar kemerlerden ve hala edinmediyseniz kışın sizi sıcak tutacak olan şallardan mutlaka edinmelisiniz.
Ben leopar desenini severim ama benim ruhum renkli diyorsanız hem trendi yumuşatabilir hem de daha canlı renklere yönebilirsiniz.Eh sizin ruhunuzun neşeli olduğunu bilen Mulberry uzak durmuyor ve leoparın vahşi dünyasına bir tutam renk katmanıza izin veriyor.

Tercih sizin okuyucularım.Vahşi trendi benliğinizde yaşatmaya biraz karar verdirmişimdir umarım:)

6 modacı yorumda bulunmuş:

balgözlükız dedi ki...

kahverengini sevmeyen biri olarak,leopara dayanamıyorum :) dediğin gibi şal ve çantaları seviyorum ben,ama almadım daha :)

canDirekli dedi ki...

valla leoplar iyidir ben severim :D

hatta o kadar severim ki en baştaki louboutin ayakkabıyla evlenebilirim o derece :)

ama bu işin komb,n, zor bea jojik çoğu insan leopar gibi güçlü bi sezon trendinden faydlanabilek adına baya baya fashion victim olmuyor değil ama yapana da yakışıyor :)

tuuced dedi ki...

neyseki leopar fularım ve cantam var :):)
ama ayakkabılarda gözüm kaldı off :(

Adsız dedi ki...

Hi, good post. I have been pondering this topic,so thanks for sharing. I’ll likely be coming back to your posts. Keep up the good work
You nicely summed up the issue. I would add that this doesn’t exactly concenplate often. xD Anyway, good post…

Adsız dedi ki...

download

Adsız dedi ki...

Drop in on us now to
grasp more information and facts
at all events Drop in on us now to buy more information and facts in the matter of [url=http://ochrona-mienia.compare.com.pl]ochrona mienia[/url]

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´