25 Mayıs 2009 Pazartesi

Bikini Modelleri


Yazın gelmesiyle beraber yaşanan diğer bir telaşta -benim için şuara:)- bikini sorunu.Gittiğim çoğu yerde Victoria's Secret'ın bikinileri kadar güzellerini bulamıyorum.Gönlümü çalan o kadar hoş modeller var ki hepsini almak çeşit çeşit giyip çıkartmak istiyorum.Ama ne yazık ki Victoria's Secret'ın burada olmaması ve internetten alışverişin nasıl yapacağımı bilmemem onların renkli resimlerine bakmakla kalıyor.

Buaraya koyduğun modellerin hepsi ipli bikini tarzında neden diğerleri çok diye sorarsanız.Mayokini,Mayo bölümlerim hatta ekstradan bir bikini postumu da koymayı planlıyorum.Genelde üçgen bikinileri çok beğeniyorum.Hem daha hoş hem de kullanması rahat oluyor.Özellikle üst kısımlardaki açılma korkusu biraz daha azalmış oluyor.Sade renklerdeki bikinilere sahip olan ben bu sene desenli modelleri çok beğendim.Geçen seneye göre çıkan yeni modeller internetin başında ağlanmama yetiyor.

Pullu,minik fiyonklu,fırfırlı,asimetrik kesime sahip desen desen bikinileri victoria's secretta bulabilirsiniz.Kumsallarda sizde benim gibi renkli ve bol desenli modelleri seçebilirsiniz.Ayrıca bulunduğum yerde ulus pazarına gittim.İnanılmaz hoş modeller vardı.Hemde o kadar ucuz ki benim kalbimi beyaz minik pembe desenli ve fırfırlı model çaldı.Deneme imkanımın olmamasından dolayı tereddütte kalıp almadım.Ama şuanda pişman olmuş durumdayım:(

Eminim sizde benim gibi bir çok model için iç geçiriyorsunuzdur.Victori's Secret sitesinden alışveriş yapanlar varsa eğer bize biraz bilgi verirse çok seviniriz.Kendi adıma çooook çoookkk minnettar kalırım.Hepinize iyi haftalar diliyorum.

9 modacı yorumda bulunmuş:

alis dedi ki...

Ben Victorias Secret'tan alışveriş hiç yapmadım ama çevremde sık sık yapanlar var. 100 dolar(ya da euro muydu?) sınırını geçmediğin takdirde sorun çıkacağını sanmam.

alis dedi ki...

Şimdi sitesinden baktım da kargo ücreti 28 dolardan başlıyor.. Üstelik 2-3 haftada ulaşıyor.. Küçücük şeye ne diye bu kadar kargo ücreti isterler bilmem, ben 3-5 dolara taaa güney koreden elbise getirtmiştim! Bunlar çok kazık ya :(

Stil Direktoru dedi ki...

İçin rahat olsun rahatça al canım usa de benim posta kutum var shipping ödemiyorum sende kirala gönlünce al :)

yasemin dedi ki...

süper bikiniler, tatile gitmek ne güzel.Bakalım bu yaz işten fırsat bulabilecekmiyiz:)

alis dedi ki...

Stil direktörü, nasıl oluyor o, myusa.com tipi sitelerden birine mi üye oluyorsun?

Tutku dedi ki...

valla benim erkek arkadaşım bana aldı, amerikada bir adres verdik oraya gitti, ama internetten alırken bir problem olmuyor. amerika içine de kargo masrafı olarak 10 dolar aldılar. bu kadarını biliyorum. ama kesimler süper :D

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Alis, bir sitede görmüştüm ben de. USA'den bir posta kutusu kiralıyorsun. İnternetten yaptığın alışverişler oraya geliyor sonra onlar sana yolluyor. Direkt Türkiye'ye istemekten daha ucuza geliyor. amerikadaniste.com ve myusabox.com gibi siteler yapıyor bunu. Ama kullanmadığım için ne kadar güvenli bilmiyorum.

beyaz mendil dedi ki...

Bikiniler harika ama benim bir an önce kilo vermem gerekiyor:))

nurcosh dedi ki...

http://www.salefashion.com/

bu siteden alabilirsiniz kızlar yurtdısından siparis listenizi veriyorsunuz size fiyat listesi cıkarıyorlar ne kadara getirebileceklerini.en son 10 gun once hersey dahıl 70 mılyona geldı aldıgı bıkını arkadasıma

yalnız aklınızda olmasıı gereken cokk onemlıı bsy varr kızlarr! gecen sene vıctorıadan bıkını(ordasında fıyonk olan modelı almıstı) alan arkadasım 5 gun bıle gıyememıs bıkınısını cunku ust kısmındakı tas yada payet gıbı olan yerler tamamen pas yapmıs bıkınıyee :S alt kısmında hıc bsy yokmus ve oyle sarkma fln da olmamıs ama cok dıkkat etmeme ragmen hemen yıkayıp asmama ragmen cok kotu pas oldu dıyor. benımde ıstedıgım modleın ortasında kelebek var ve cok muallakta kaldım bu yuzden :( amaa icim gidiyorrrrrr!

victoria secret ta inanılmaz indirim varr vee her birine bayıldım! victorianın bedenları bızım beden kalıplarına gore bayaa bi genis aklınızda olsun :)

ben arkadasım yurtdısındayken hep small ıstedım ama gelenler bana ınanılmaz buyuk oldu

bayaa yazmısımm yaaaa :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´