27 Mayıs 2009 Çarşamba

Güzel Ünlü Anneler {Kate Beckinsale}



Kate Beckinsale en çok beğendiğim ünlüler arasında yer almakta hatta bana göre Angelina Jolieden bile daha hoş -Angelina'nın yüzü çok yaşlı duruyor artık-.34 yaşında ve bir kız çocuğu olan Kate'i önemli rollerde denk gelmişsinizdir.Click,Pear Harbor,Underworld ve Van Helsing gibi önemli filmlerde başrolleri çekiyor.Özellikle Underworld de onun adını görmeseydim nedense inanamazdım.
Kate'i genelde rahat giyinimden yana.Kot pantolon,Salaş üst,saçları salık ve büyük güneş gözlüklü fotoğraflarını sıklıkla görebilirsiniz.Yırtık kot pantolonu ve topuklu ayakkabıları onun için vazgeçilmezlerden.Rengarenk gözlükleri kızı Lilyle gezerken ki hoş ve rahat kıyafetleri onun stilini takip edilebilir yapıyor.Kate'in en kıskandığım kesinlikle saçları.Gür canlı ve hafif dalgalı saçları inanılmaz hoş duruyor!
Kate'in özel geceler için genellikle tercihi beyazdan yana.Tek,straplez,uzun veya mini modelleri Kate'in üstünde sıklıkla görebilirsiniz.Makyajı abartıdan uzak genelde bronz göz makyajı ve mat rujuyla karşımıza çıkıyor.

Kate'in anne olduğunu anlamamız aslında zor.Vücudu genç kızlar gibi düzgün ve kendi yaşını hiç göstermiyor.Resimlerde kızı Lily'i görmeseydim onun bir kızı olduğunu düşünmezdim.Eşiyle kolkola ve kızının elini tutup koşarken sımsıcak fotoğrafları Kate'i sevmeme yetti. Özellikle üstte eşiyle öpüşürken ki resmi beni bitirdi.Çok tatlı duruyorlar değil mi?Kate aynı zamanda 2008'in en güzel vücutlu kadını seçildi.Onu 100 en güzel kadınlar listesinde de görmeniz mümkün.

Tatlı kızı Lily 1999 yılında doğdu.Kate'in yanında gördüğümüz beyefendi-Erkek:)-ise 2004 de evlendiği Underworld'ün yönetmeni Len wiseman.Lily ve Len 'in gerçekten iyi anlaştığını resimlerde de görüyoruz.Çok tatlı aile olmuşlar.

6 modacı yorumda bulunmuş:

esra dedi ki...

söylediklerine katılmamak elde değil sayende tanıdım bu çifti cidden şimdiye kadar kıskandığım tek çift oldular çok yakışmışlar bayıldım ssöylücek kelime bulamadım hatta sacmaladım sanırım :))))))) sevgiler ve teşekkürler paylaştığın için

Adsız dedi ki...

fotoğraflar çok güzel gözüküyor..

PINK PRINCESS dedi ki...

umarım bende böyle zayıf bakımlı bi anne olabilirim :S

*STYLEBOOM* dedi ki...

kendisine hayranıııım!

Prima Donna dedi ki...

Pearl Harbor'da hayran olmuştum kendisine. O bikinisinden hala istiyorum:) Kırmızı ruju siyah saçlarıyla muhteşemdi. Saçlarımı öyle yandan kıvırıp, kırmızı rujla az dolaşmadım:)) Ben de o güzel saçlarına hastayım en çok. Yüzü, vücudu süppper!

Nil dedi ki...

Ne kadar güzel fotoğraflar kıskandım valla :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´