11 Mayıs 2009 Pazartesi

Jessicanın Tüylü Tacı


Jessica da taçlardan vazgeçemeyenlerden yüz güzelliğini daha da ortaya çıkartmak için taç takıyor.Hem moda olması hem de tacın ona ayrı bir yakışması da gözle görülür derecede.Ben tüylü tacını çok beğendim.Sizde tüylü taç aldınız mı ve kullanışlı mı?





Buarada chanel çantasını kapıcam şimdi resimden..Keşkee keşkkee..

7 modacı yorumda bulunmuş:

Nil dedi ki...

tüylü taçlar benim de çok hoşuma gidiyor bilundesign blogunun sahibi Bilunun tasarımları sayesinde ben de nasibimi aldım bu taçlardan :)

Adsız dedi ki...

jessicanınki çok güzel forever21'de görmüştüm ama almaya karar verene kadar anında bitmişti onun haricinde bol bol taç tüy tokayla geziyorum:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Jessicanınki süper, ona da çok yakışmış çok güzel bir yüzü olduğu için. Benim tüylü tacım yok :(

PINK PRINCESS dedi ki...

olmazz mııı:)

Shopaholic dedi ki...

Çok güzel bu!! Benim de tüylü tacım yok ama henüz :( Aslında çok istiyorum ama kafamda bir ton tüyle de dolaşamam, şöyle daha sade bişeyler bulsam hemen kapıcam..

Aaa hakkını yememem lazım, 2-3yıl önce Accesorizedan aldığım kelebek şeklinde bi tüylü tacım vardı.. Ama zaman içinde şekli bozuldu :(

*STYLEBOOM* dedi ki...

kızlar ben bu tacın aynısından e-bayden aldim, 19 dolar gibi bir şeydi, buyuk ihtimal jessica alba'nin taktigi fazlasiyla selective bir urundur ama tipkisinin aynisi benimkide, oyle ucuz gorunumlu filan da degil. e-bay'de feather head band diye aratınca cikiyooor:)

merveyimben dedi ki...

"aLdınız mı ? kuLLanışLı mı?" diye sormuşsun, kendi tasarımLarımı markaLaştırıp en sonunda satışa sundum.. çokca tüyLü saç aksesuarLarı tasarLayan biri oLarak açıkca itiraf edebiLirim ki, tarak tokaLardan ziyade taçLar çok daha kuLLanışLı .. :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´