9 Haziran 2009 Salı

Aldım,Giydim Ve Giyicem!{ben2}



Outletim den aldıklarımla yine karşınızdayım.İnsan yeni şeyler alınca kıpır kıpır olur hele bu yeni şeyler uygun fiyataysa artık göklerdedir ya işte ben Outletim de aynen öyle oluyorum.Üye olduğunuz zaman yeni gelen ürünlerin geldiğini size email yoluyla haber veriyor Outletim .O yüzden güzel şeyleri bedenleriyle bulup uygun fiyata ve kargosuz olarak alabiliyorsunuz.Yine haber verdiklerinden beğendiklerim ve aldıklarım.Haziranın gelmesiyle artık ben iyice açıldım:)Birde nerde oturduğunuzun büyük bir önemi var biliyorum.Bu hafta çanakkalede olduğum için istediğimi giyebiliyorum.

Bu sabah burdaki arkadaşlarımla beraber sabah kahvaltısına gittim.Çanakkaleye gelip boğaz manzarısına karşı kesinlikle kahvaltı etmelisiniz.Burda artık tam yaz havasına ve tatil moduna girildiği için Outletim den aldığım NafNaf üstümü ,beyaz şortumu ve bağcıklı sandaltelerimi giydim.Outletimden aldığım bu bluzun straplez ve hafif pırıltılı kumaşa sahip olması benim beğenimi kazandı.Outletim de bu straplez 74 tlden 29 tlye düşmüş!Sizde çok beğendim nafnaf straplezi kaçırmak istemiyorum diyorsanız Tık Tık


Outletim de görüp bayıldığım diğer elbise ise Gina Tricot marka.Outletim in %70 indirimiyle kaçırmadığım bu elbise inanılmaz rahat ve çok hoş duruyor.Bu sene biliyorsunuz yunan tanrıçası gibi gezeceğiz.Gina elbise göğüs kısmındaki altın şeritlerle tanrıça havasını biraz hissetmenizi sağlıyor.Outletim de gina tricot elbisenin bir de nar çiçeği rengi var.Buara nar çiçeği elbiselerimin sayısının arttığı için yazın rengi olan beyazı seçtim.Beyaz topuklu ayakkabılarımı yine bir elbiseyle kombine olarak kullandım.Beyaz topuklu ayakkabıları daha size ne kadar uyumlu olduğunu gösterebilirim bilmiyorum:) Outletim de Gina tricot marka bu elbisenin fiyatı 139 tlden 39 tlye düşmüş!Bende beğendim nar çiçeği rengine de bir göz atmak istiyorum diyorsanız tık tık
Aynı zamanda benim gibi Outletim.com a üye olup arkadaşlarınızı üye ederek 10 tl kazanabilirsiniz.Beğendiğiniz bir giysiyi almak için belkide 3-4 arkadaşınızı üye yapmak yeter:)Daha fazla bilgi için Outletim.com
*Nafnaf straplezim ve Gina Tricot elbisem nasıl durmuş?Elbiseyle yapışkanlı sütyenler varmış galiba onu giyersem daha hoş duracak galiba.Deneyen ,memnun kalan veya bilgisi olan varsa paylaşımlarını bekliyorum.

27 modacı yorumda bulunmuş:

nevruz dedi ki...

jojikcim merak ettim bu outletim sponsormu oldu size
o mu yolluyor bunları?

Adsız dedi ki...

elbisene bayıldım straplez üstünde güzel ama ikisi arasından en çok elbise hoşuma gitti hemde yazın kullanılabilir.Güle güle giymen dileğiyle

nevruz dedi ki...

birinci resim ne öyle ya maşallah diyorum beyaz ayakkabıyı da çok sevdin anlaşılan bu arada çkaledesin demek o zmn en yakın sürede görüşelim mutlaka bu güzelliği yakından da göreyim;))boğazda kahvaltıda gerçekten yapılması gereken birşey çok şanslıyız

Jojee dedi ki...

nevruzcum;öyle gibi birşey tatlım bi kaç blogla anlaşma yapmışlar galiba bende onlardan bir tanesiyim:)
beyaz ayakkabıyı cidden çok sevdim herşeyin altına oluyor ve o kadar yüksek topuklu olmadığı için yürümeside rahat iltifatın için çok teşekkür ederim:)cuma gününe kadar ç.kaledeyim imkanın olursa tabi görüşelim:)

adsız;beğenmene çok sevindim elbisenin fiyatı gerçekten uygun ben beden olarak xs deil s aldım nedeni ise belli olmaz benim göğüs kısmına:)

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

tütütütü maşallah, çok yakışmış. içim gitti tanrıça elbisene. bana olacağini bilsem hiç durmayacağım ama olmas kii:P
sen gene de evden cikarken nazar duasi falan et de ne olur ne olmaz, ne yalan söyleyeyim gözüm kaldi valla, beni affet:))

Jojee dedi ki...

fsp;beğenmene çok sevindim:)içten yorumun için çok çok sevindim:)aslında bütün bedenleri ardı istersen sende bir bak canım eminim sana da çok güzel olur:)

Glam dedi ki...

Cnm çok güzel olmuş, elbiseye özellikle bayıldım. Outletim'de hep görüp vazgeçiyorum, ama tatile gideceğim zmn bende sipariş edeceğim galiba bu elbiseden :))
Güle güle kullan aldıklarını :)

Jojee dedi ki...

glam's world;cnım beğenmene çok sevndim cidden alabilirsin çok rahat ve şık duruyor:)

JustMakeup dedi ki...

Canım bayıldım harika olmuş, özellikle elbise! Fiyatlar çok uygun gerçekten. Güle güle kullan hepsini;)

nevruz dedi ki...

ilk yorumu ben yapmadım ben dışında 'nevruz' ismini kullananda varmış demek ki şaşırdım

Unknown dedi ki...

güle güle kullan cnm.ilk siyah üste bayıldımm. zaten oldum olası bu modeli sevmişimdir. üstelik bunu giyecek omuz yapısınada sahipsin. süperr keşke birkaç renginide alsaydın. herşeye yakışır ve havalı gösterir.

Jojee dedi ki...

nevruz;cnm bende şaşırdım aslnda iki tane yorumu senin yapmana senle aramızda kalcak bir ad mı bulsak ne yapsak:)ya da başkasıyla karıştırılmak istemiyorsan gmail hesabıylada yazabilirsin canım

justmakeup;beğenmene çok sevindim cnım çok teşekkürler

pelin;beğenmene sevindim bir modacıdan onay aldığıma sevindim:)

Fashioncholic Girl dedi ki...

cidden yakışmış 2si de // ve bunun gibi şeyleri iyi taşıyosun // ama elbise cidden süpermiş:) ve 39 tl :D o daha da güzel

ankarada da bi pazar var çok fazla kişi bilmiyor ama ihraç fazlası ürünleri paketleriyle bulabilme imkanım oluyo ; next , esprit ws ... ve her biri 5tl // haftaya bi bakmaya gdicem oraya da

hatta burdan da söliim eer ankaradan bloggerlar varsa diye ; gazi mahallesi'nde tren yolu'nun hemen yanında salı günleri pazar kuruluyor // en kenardaki satıcılardan biri işte anlaşılır görünce yeri =))

ve aldıklarını güle güle kullan ;)

Adsız dedi ki...

jojik be bizde bunları alcak para nerde=)

Jojee dedi ki...

fashioncholicgirl;senin dediğin yeri bende çok merak ettm şimdi ankaraya gidersem özel olarak oraya uğrayacağım:)

Hacer Sayıner dedi ki...

Jojeeee bayıldım elbiselere de sana da.
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullan = )

Jojee dedi ki...

makyaj günlüğü;çook teşekkür ederim:)beğenmene çok sevindim sizin yorumlarınız benm için önemli:)

ZET Fashion dedi ki...

Jojee, ben bu elbiseye bayıldım, diğer rengi özellikle çok güzel ama sen o renk almıştın bir tane dimi... Güle güle kullan canım

Aphraell dedi ki...

Tatlım beyaz ayakkabına bayılıyorum, aynı model bir ayakkabıyı Nr:39'un sitesinden beğenip bakıp bakıp alamamıştım, seninkinin markası ne acaba merak ettim :)

naz dedi ki...

beyaz elbiseye altın şerit koymakla tanrıça olunsaydı hherkes petek dinçöze tapıyor olurdu. bu arada bu elbiseye pahalı gibi bir yorum yazmısta biri, türkiyede pazarlarda bile 10 20nin altında bisey bulunmaz. bu pahalıysa zaten isi zor. ayrıca xs alsaymıssın keske gögüs yeri bol durmus sende. 80 beden -smallun tekabülü) oldugunu hç sanmıyrm.

Adsız dedi ki...

jojee bluzunada,elbisenede bayıldım.
Çok güzel kombinlemişsin sanada çok yakışmış ;)
Merak ettiğim şey,bu siteden gelen ürünler etiketleriyle mi geliyor ?

Jojee dedi ki...

z'cim;nar çiçeği rengini çok beğenmiştim ama almamıştım sonra beyaz modeli geldi:)iyi ki almamışım teşekkürler tatlım

aphraell;ben kocaeliden aldım canım markasıda yoktu.Çok uygun fiyata yani 29 tl ye aldım:)

naz;ne yazık ki ben onunla tanrıça olduğumu sananlardanım:)öyle sanıp kendimi mutlu etmek hoşuma gidiyor.göğüs kısmım 80 beden benimde dolgusuz small aldım çünkü xs sıkabilirdi.Burdaki resimlerde sütyen kullanmayarak çekindim ondan biraz bol durması normal.Arkadanda sıkmak için askısıda yoktu.Yorumun için teşekkürler:)

Jojee dedi ki...

blondes;canım beğenmene sevindim.Buraya apar topar geldim bir kaç eşyayla kombinlemek zorunda kaldım şort yazdan kalmaydı:)

ürünler etiketleriyle mi geliyor derken kastettiğini tam anlayamadım.Ama etiketleri fln kesiliyor mu diye soruyorsan yok kesilmiyor canım bi daha ki postumda gösteririm istersen.Orjinal ürünler sadece %70 indirimli olarak sana ulaşıyor.Bir yerde sökük veya deliği de olmadan:)

dilara dedi ki...

jojee bence çok hoş olmuşsun elbisene özellikle bayıldım.Bende bakmayı düşünüyorum ama olur mu beden konusunda tereddüt yaşıyorum:(internetten alışveriş konusunda hala kararsızım.Ama sana aldıkların gayet hoş olmuş.Bende nasıl sana kötü yorum yazan yok diyecektim:)buara bloglarda kötü yorum yazmak için yarışan adsızlar çok:)aynı şey znin başına da gelmiş!

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Jojeecim bu elbise süper, bende de nar çiçeği var biliyorsun :) Bu rengi de çok tatlı durmuş. Güle güle giy. Adsız yorumlara da alışık artık değil mi, hiç aldırmıyoruz :)

B dedi ki...

Ben de bu beyaz elbiseyi beğenmiştim ama sonra gidip zaradan başka beyaz aldım. Güzel durmuş. bu arada çanakkaleli olman gözümden kaçmadı bende %50 çanakkaleliyim hatta 24 temmuzda geliyoruum. kordonda kahvaltı fln şimdi özlediğimi anladım :))

tatlisubaligi dedi ki...

elbisen cok cok cici gule gule giy.. sutyen konusunda da pentinin silikon bir urunu var ondan cok memnunum ben.. arkadasım ise gecen hafta yeni inci diye bir markadan aldı o da cok memnun kaldı ustelik yeni incinin fiyatı da daha uygunmus..

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´