15 Haziran 2009 Pazartesi

Kısa Tulumlar Nasıl Durur?



Tulum modası devam ederken çoğumuz nasıl olur acaba sorularıyla almadığımıza ya da kararsız kalıp sonra bakarım dediğimize eminim.Bende öyle yapanlardanım Tulum modası ilk çıktığı anda internette minik bir araştırma yapıp güzel ürünler görmüştüm.Ama sonra almaktan vazgeçmiştim.Bu resimleri gördüğümde ise yeniden araştırmaya koyuldum ve bu sefer alacağım kararlıyım:)

Sarışın kıvırcık saçlı bayan bir fransızmış.Bana çok tatlı geldi.Tulumu diğerine göre daha spor.Sizde yazlık mekanlarda veya bir akşam dışarı çıkarken giyebileceğiniz hoş bir model.Ben yazın hep Çanakkalede olduğum için şanslı olanlardanım.
Kısa tulumlar sizce de hoş durmuyor mu?Ben straplezli olana bayıldım.Altın rengi uzun kolyesiyle de çok şık durmuş.Siz ne dersiniz?

11 modacı yorumda bulunmuş:

Adsız dedi ki...

Straplez tuluma bayıldım bende bu tarz bir tulum arıyorum...Banu

Jojee dedi ki...

banu;bende arıyorum canım internet gitti gidiyordan baktım bi kaç beğendiğim model var.Mağazalarda ise tam böyle model bulamadım.Ama straplez tulumun aynısını 35 tl civarında gittigidiyordan alabilirsin

Adsız dedi ki...

jojee ikisi de çok tatlı. hem spor hem de şık. ben içinde pek rahat edemem gibi geliyor ama sen al, paylaş fikirlerini, belki ben de ikna olabilirim :)

Adsız dedi ki...

ilk resimdeki tulum çok güzel..sandalet ve zincir kolye ile çok hoş durmuş..ben de istiyorum :)

alis dedi ki...

Tulumu internetten almanızı tavsiye etmem. Ben topshop'ta bir tane denedim, boyum 1.61 olmasına rağmen kısa geldi, "camel toe" denen rezalet görüntü ortaya çıktı :)) Jojee güzel tulum bulursan bana da söyle olur mu, çok istiyorummm özellikle desenli bir tane...

Haydins dedi ki...

Bende straplez olani begendim..Hatta bir yerde gordum alip almamak konusunda kararsiz kalmistim ama nerde gordugumu unuttum ya!!Plaja giderken de cok hos olur diye dusunuyorum ben :)

Jojee dedi ki...

merbe;inşallah alıp koyarım buraya sende almak istersin:)

pinksugar;bence de çok tatlı olmuşlar cnım eminim senin gibi cici kza da çok yakışır.

alis;bakacağı canım inşallah bende bulabilirim cidden çok tatlı duruyor.sana da hemen haber veririm:)

haydins;plaja giderken,kordonda yürürken çok hoş durur.Yazın keyfini çıkarmak lazım.Ağustos malum ramazan:)

Unknown dedi ki...

ikiside cok hoş teşekkurler..

modaninprensesi dedi ki...

Kısa tulumlar uzun tulumlara göre daha güzel geliyor bana çok güzellermiş canım=)

PrettyPinky dedi ki...

Jojee kesinlike almalısın..Ben de aynı senin gibiydim:) Almadım almadım..Almama rağmen sanki ben de varmış gibi hissediyordum bide nası bi duygusa:)En sonunda pazar günü aldım mango'dan keten kumaş.beyaz üstüne mavi çizgileri var pek şirin:)fiyatı da 39,90 tl..

kelebenk dedi ki...

straplez olan güzel ancak ben diğerini daha çok beğendim. bohem tarzı çok hoş olmuş... ben de en kısa zamanda bir tane kısa tulum edinicem.

bu arada nedenini bilmiyorum ama şort tshirt kombininden daha seksi duruyor. sanırım tek parça olduğu için.

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´