28 Haziran 2009 Pazar

Miss Dior Chérie

Şuaralar reklam fotoğraflarını görüp deneme arzusu yaratan bir parfüm var bende.Adı Miss Dior Chérie.Belki aranızda kullananlar vardır.Minik bir araştırma ile nasıl koktuğu hakkında yorumlar buldum.Hem benim için hemde yeni parfüm araştırmasında olanlar için bir alternatif olabilir.

MissDiorCherie
Yaratıcı, cesur, parisli, şık. Genç kızlar, ruhunu genç tutmak isteyen tüm bayanlar için. Çilek yaprakları, yeşil mandalina, karamelli popcorn, çilek marmelatı, taze paçuli,miskten oluşan Miss Dior Cherie ile dans etmeye, hayatın tadını çıkarmaya, gülmeye, gezmeye, kalpleri fethetmeye ve minimumda dünyayı sarsmaya hazırlanın.


Aranızda kullanan veya kokusunu bilen var mı?

13 modacı yorumda bulunmuş:

lolly dedi ki...

ben kullanıyorum çok güzel şeker gibi bir parfüm özellikle çilek ve karamel kokusu baskın ama yaza da gidebilecek bir koku.kalıcılığı da çok iyi.

Jojee dedi ki...

lolly;bende yorumlarda hep okuyorm çok hoş ve kalıcı diyorlar yeni bir parfüm almak istiyordum aradoğım parfümü buldum galiba:)

Adsız dedi ki...

ben de kullanıyorum hem de severek ve gittiğim her yerde parfumun adını soruyorlar ya da derin bir nefes alıp bu koku kimin diyorlar öneririm fiyatı biraz yüksek ama (Tekin Acar dan 238 tl ye aldım)bu kokuya değer. KELEBEK

Jojee dedi ki...

Kelebek;canım ben artık kafama koydum zaten almalıyım bu parfümü reklam ilk dikkatimi çekti sonradan parfümü araştırdım .Gerçekten çok kalıcı ve güzel bir parfümmüş.Parfüm konusunda bende parayı kıyanlardanım.Doldurmaları vs gerçek parfüm kokusunun yerini alamıyor.

Stil Direktoru dedi ki...

Annem lullanıyor çıktığından beri mmis gibi güzelim tavsiye ederim tanıdık varsa Dubaiden free shopda al hatta blogda yazdım mim konusunda tüm parfümlerimin fotolarını da ekledim tavsiyelerimi test et sende bir ara

Adsız dedi ki...

Cnm merhabalar,

Ben yaz kış demeden 2 senedir kullanıyorum. Kesinlikle çok kalıcı duş yaparken bile buram buram kokusu gelir hep burnuma:D Denemelisin. Tabi ki ağır kokuları seviyorsan ben biraz Coco Chanel'e benzetiyorum..
IŞIL

zui dedi ki...

cidden çok güzel kokuo ve gayet de kalıcı

alis dedi ki...

Ben uzun zamandır bunu kullanıyorum, lolly'nin dediği gibi çilek ve şeker kokuyor. Diğer parfümler gibi kolonya kılıklı hiç değil, ama ağır ve geniz yakan bir koku da değil. Çok tatlı ve güzel bir koku. Ama Türkiye'deki saçma sapan fiyata parfüm mü alınır, 200 küsür lira ne yahu! Yurtdışında büyük boyu 70 dolar falan. Jojee sen bu parfümü yurtdışına giden birine söyle ve freeshop'tan iste. Ben de en son freeshop'tan çok uygun bir fiyata aldım.

lale kunt dedi ki...

nasıl güzel nasıl güzel bir koku anlatamam koklaman lazım.. bloğuma bi bak sonra sephora'ya koş :)

Adsız dedi ki...

benbenebenenbenbnebenen! ben kullandım :)

güzeldi.. gerçektende karamel ve popcorn kokuyor :)
sonra nedendir bilmiyorum almadım bir daha hatta şişeyide tam bitirmedim
tekrar forever and ever'a döndüm :)
saplantılıyım galiba!

A.Ş.K dedi ki...

ben kullandım çok güzel ve kalıcı bir kokusu var ama daha çok kışlık bir parfüm

Jojee dedi ki...

öncelikle size cvpları geç yazdığım için özür diliyorum.Nedeni ise şuara staj yapıyor olmam:)

stil direktörü;hepsine bakıcam inan.zevkine güveniyorum cnm:)

Işıl;artık yorumlarınızla iyice bu parfüme ısınmış bulunmaktayım:)buarada şekerli ve ağır kokuları seviyorum.Pek soft kokulardan hoşlanan birisi değilim galiba.

zui;tavsiyen için teşekkür ederim:)

alis;olmadı almanyaya gidicem ordan alırım diye düşünüyorum.Burdan bakmıyım o zmn.Ya da doldurulmuşlarından alabilirim.Ağustosta yolcuyum:)

Uyuz cadı;canım sende öneriyorsan artık kesin bu parfüme biterim ben:)

siu;canım sende takıntı olmuş:)güzelim parfümü bırakmışın:P

gofret;senin köpişini yerim ben:İkinizin bu resmi cidden çok güzel.Önerini dinliyeceğim cnım:)

caramel macchiato dedi ki...

bana da turunç ve yasemin karışımı gelmişti!çok tatlı bir parfüm bu... listemde, ama daha 2 parfüm var bitmesi gereken :)

 
[Valid Atom 1.0] Follow my blog with bloglovin´